Tennis och bordtennis

Skummeslövs tennisstadion, Laholms tennisklubb och flera andra banor i kommunen bokas på matchi.se.

Fötter, tennisrack och tennisboll på grusbana.

Skummeslövs tennisstadion

I Skummeslövsstrand, mellan Båstad och Mellbystrand, ligger en av Sveriges största och vackraste utomhusanläggningar för grustennis. Här finns nio grusbanor, motionsslingor i skogen, utegym, omklädningsrum med dusch och kiosk. Klubben startade 1956 och har genom åren bland annat anordnat SM för juniorer. Tennislegendarer som Björn Borg, Mats Wilander och Stefan Edberg har samtliga spelat turneringar här som unga talanger.

Skummeslövs tennisklubbs webbplats Länk till annan webbplats.

Laholms tennisklubb

Laholms tennisklubb grundades 1921 och är en av de äldsta tennisföreningarna i Halland. Utomhusbanorna har det karaktäristiska ”Båstadgruset” och är vackert belägna vid vattentornet i centrala Laholm. Banorna hyrs ut 1 maj–30 september via matchi.se Länk till annan webbplats.. Tennisklubben bedriver träningsverksamhet för alla åldrar och nivåer hela året. En av hedersmedlemmarna är författaren och tv-profilen, tillika tennisoraklet, Björn Hellberg.

Laholms tennisklubbs webbplats Länk till annan webbplats.

Övriga tennisbanor

Skummeslövs tennisstadion, Laholms tennisklubb och flera andra banor i kommunen bokas på webbplatsen matchi.se. Länk till annan webbplats.

Bordtennis

Laholms BTK serve bildades 1944 och blev ganska snabbt ett populärt tillhåll för pingissugna medborgare. Hallen har 16 pingisbord fördelade på cirka 1000 kvm. Klubben anordnar tävlingar och träningar för både medlemmar och icke-medlemmar.

Laholms BTK serves webbplats Länk till annan webbplats.

 

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Publicerad:  |  Senast uppdaterad: