Hotell, B&B och vandrarhem

Vill du bo i centrala Laholm, på landsbygden, i skogen, på sluttningen till Hallandsås eller kanske vid en av Sveriges längsta sandstränder? Här i Laholm hittar du små, stora, charmiga, lantliga, harmoniska och anrika hotellalternativ.

Ett vitt, anrikt hotell i Laholms stad.

Laholms stadshotell vid Hästtorget byggdes 1882.

Gästgivaregården, Hishult

Gästgivaregården, som ligger alldeles intill Konsthallen i Hishult, ger dig en harmonisk och trygg känsla. Hotellrummen har en varm och personlig karaktär, och de är givetvis dekorerade med vacker konst.

Gästgivaregårdens webbplats Länk till annan webbplats.

Hotell Bella Luna, Hallandsås

Hotel Bella Luna är ett litet charmigt countrysidehotell mitt i de lummiga lövskogarna på Hallandsås (Tjuvhult). Läget är ett riktigt paradis för dig som gillar cykling och skidåkning, och för dig som generellt uppskattar ett aktivt äventyr ute i naturen.

Hotell Bella Lunas webbplats Länk till annan webbplats.

Hotell Freden, Knäred

Mitt i hjärtat av Knäred ligger det lilla anrika Hotell Freden, byggt 1932. Här har du nära till naturen och härliga cykel- och vandringsleder. I närheten finns också goda fiskemöjligheter.

Hotell Freden på Facebook Länk till annan webbplats.

Laholms stadshotell

Ett charmigt och anrikt hotell, byggt 1882, vid Hästtorget mitt i centrala Laholm. Samtliga 18 hotellrum är inredda i olika tidsepoker. I hotellet ligger också den populära brittiska puben The Golden Pearl.

Laholms stadshotells webbplats Länk till annan webbplats.

Laholms vandrarhem

Laholms Vandrarhem är en trivsam och välrenommerad anläggning som ligger intill den lummiga stadsparken i centrala Laholm. Samtliga rum kan uppgraderas till hotellstandard.

Laholms vandrarhems webbplats Länk till annan webbplats.

Lögnäs gård, Laholm

Hotell & Spa Lögnäs Gård erbjuder en vistelse i lantlig idyll och gammeldags charm med utsikt över den sydhalländska landsbygden och Hallandsås. Hotellet har en restaurang och en välutrustad spa-avdelning där alla åldrar är välkomna.

Lögnäs gårds webbplats Länk till annan webbplats.

Hotell Villa sol Solstickan, Mellbystrand

Endast 150 meter från det böljande havet ligger Hotell Villa Sol Solstickan. Hotellet erbjuder även bastu och swim-spa. På tredje våningen finns en stor takterrass där du kan sola och koppla av med en fin havsutsikt mot såväl Mellbystrand som Båstad och Halmstad.

Solstickans webbplats Länk till annan webbplats.

Strandpensionatet, Skummeslövsstrand

Här vid en av Sveriges längsta sandstränder kan du njuta av hotellrum med vacker havsutsikt. Rummen är rymliga och bekväma med standardutrymme för två personer. Önskar du ytterligare sängplats så är det möjligt att få extrasängar inplacerade.

Strandpensionatets webbplats Länk till annan webbplats.

Publicerad:  |  Senast uppdaterad: