Restauranger

Fish and chips, carpacciopizza, sushi eller lokalproducerat viltkött – vad är du sugen på? I Laholm finns en uppsjö av restauranger och lunchställen. Avnjut lokal mat och dryck i anrika byggnader eller slå dig ner i mer moderna atmosfärer.

Måltid från restaurang

Laholms stad

Delihallen, Laholm

Delihallen vid Hästtorget är en unik kombination av kafé, inredningsbutik, delikatessbutik och lunchrestaurang. De erbjuder alltifrån sallader och lasagne till glass och delikatesser och har ett varierat utbud av öl och vin.

Delihallens webbplats Länk till annan webbplats.

Gröna Hästen

På Gröna Hästen, som ligger ett stenkast från Hästtorget, äter du din mat med utsikt över Lagan. Under veckodagarna erbjuder de vällagade luncher med salladsbord och nybakat bröd.

Gröna Hästens webbplats Länk till annan webbplats.

Hawaii Pizzeria Laholm, Laholm

Hawaii Pizzeria Laholm titulerar sig som "Laholms bästa pizzeria". Du hittar pizzerian på Ängelholmsvägen 11, och de erbjuder även en drive-in runt hörnet.

Hawaii Pizzeria Laholms webbplats Länk till annan webbplats.

Jasmine Sushi, Laholm

Jasmine Sushi hittar du på Storgatan 14 – en mysig sushirestaurang som bland annat serverar klassiska sushi-bitar, rullar och bento-boxar.

Jasmine Sushi på Facebook Länk till annan webbplats.

Karlssons Mat, Laholm

Hos Karlssons Mat, som ligger på Kullsgårdsvägen 20, kan du njuta av rejäl och vällagad husmanskost. De erbjuder lunchbuffé, smörgåstårtor, brickor och catering.

Karlssons Mat webbplats Länk till annan webbplats.

Lunchhörnan, Laholm

Lunchhörnan hittar du på Trädgårdsgatan 8, och de serverar god och vällagad husmanskost. På vardagarna kan du njuta av en lunchbuffé som alltid består av två olika rätter – till det ingår värmande soppa och en stor salladsbuffé.

Lunchhörnans webbplats Länk till annan webbplats.

Nya Laholms Pizzeria och Grill, Laholm

Du hittar Nya Laholms Pizzeria och Grill på Storgatan 14, ett stenkast ifrån Stortorget. Här kan du beställa din mat och äta i restaurangen eller få den levererad hem till dörren.

Nya Laholms Pizzeria och Grill webbplats Länk till annan webbplats.

Restaurang Annabelle, Laholm

Restaurang Annabelle har något för alla smaker, och de är framför allt kända för sina olika kött-, kyckling- och fiskplankor. Du hittar restaurangen mitt på Hästtorget.

Restaurang Annabelles webbplats Länk till annan webbplats.

Restaurang Shanghai, Laholm

På Stortorget hittar du Restaurang Shanghai, och här kan du njuta av en lunchbuffé eller en á la carte-meny med härliga östasiatiska smaker.

Restaurang Shanghai på Facebook Länk till annan webbplats.

Rökeriet, Laholm

Rökeriet ligger alldeles intill Lagan och Laholms småbåtshamn, och här röker de fisk, kött och skaldjur i egna rökar. De har både butik, servering och catering.

Rökeriets webbplats Länk till annan webbplats.

Thai Torget, Laholm

Hos Thai Torget kan du njuta av thailändska och vietnamesiska rätter, och de serverar även sushi. De erbjuder både lunchbuffé och á la carte-meny, och du hittar deras restaurang på Stortorget.

Thai Torget på Facebook Länk till annan webbplats.

The Golden Pearl, Laholm

The Golden Pearl erbjuder ett brett sortiment av mat och dryck som du kan förvänta dig av en äkta brittisk pub – allt i en varm, trivsam och ombonad miljö. Puben är en del av Laholms Stadshotell och ligger på Hästtorget.

The Golden Pearls webbplats Länk till annan webbplats.

Måltid från restaurang

Kusten

Beach Club, Skummeslövsstrand

På Stora Strandvägen 5 i Skummeslövsstrand hittar du Beach Club – en bar och grill nära havet som bland annat serverar kött, fisk, hamburgare, pasta och pizza.

Beach Club på Facebook Länk till annan webbplats.

Bread & Butter Bistro, Skummeslövsstrand

Bread & Butter Bistro är en bistro och bar, tillika ett bageri, som ligger på Stora Strandvägen 13 i Skummeslövsstrand. Kärlek är huvudingrediensen i allt de gör, och här kan du till exempel gå på afterwork, köpa frallor eller äta en vällagad måltid.

Bread & Butter Bistro på Facebook Länk till annan webbplats.

Burgers & Dreams, Mellbystrand

Burgers & Dreams är ett paradis för dig som älskar hamburgere. Restaurangen ligger på Kustvägen 46 i Mellbystrand. På menyn hittar du bland annat burgare med smak av tryffel, barbeque och spännande asiastiska inslag.

Burgers & Dreams webbplats Länk till annan webbplats.

Chill Out, Mellbystrand

Chill Out är en strandbar och restaurang som du hittar på Kustvägen 40 i Mellbystrand. Här kan du njuta av fisk, skaldjur, burgare, sallader, nachos och pizza i en avslappnad och strandnära miljö.

Chill Outs webbplats Länk till annan webbplats.

Delfinen, Mellbystrand

Delfinen är en restaurang och glasseria som ligger på Kustvägen 120 i Mellbystrand. På deras á la carte-meny kan du hitta klassiker som grillad ryggbiff och fish & chips men även rätter som har inslag av asiatiska smaker.

Delfinens webbplats Länk till annan webbplats.

Hevins gatukök, Skummeslövsstrand

Hevins gatukök hittar du på Stora Strandvägen i Skummeslövsstrand, vid Svens livs, och här kan du äta klassiska rätter som kebabtallrik, korv med mos och hamburgare.

Hevins gatukök på Facebook Länk till annan webbplats.

McDonald's, Mellbystrand

Vid Mellby Center på Söderleden 5 i Mellbystrand ligger kommunens enda McDonald's. I deras restaurang kan du välja bland alla de rätter som du vanligtvis hittar hos snabbmatskedjan.

McDonald's webbplats Länk till annan webbplats.

Nongs kök, Mellbystrand

Nongs kök erbjuder thaimat som take away på Norrleden 2 i Mellbystrand, endast ett stenkast från Mellby Center. Här hittar du en meny full av thailändska läckerheter som du själv kan kombinera ihop efter tycke och smak.

Nongs köks webbplats Länk till annan webbplats.

Norra Strand Kök & Bar, Mellbystrand

På Mellbystrands camping, på Norra Strandvägen 1, hittar du Norra Strands Kök & Bar – en restaurang och glassbar med skönt häng. De serverar bland annat burgare, pizza, pajer, fisksoppa och räkmackor.

Norra Strand Kök & Bar webbplats Länk till annan webbplats.

Poco Locos Restaurang & Bar, Skummeslövsstrand

Poco Locos Restaurang & Bar ligger på Stora Strandvägen 5 i Skummeslövsstrand, och här kan du njuta av god mat i en strandnära miljö. På menyn hittar du till exempel kamben, burgare och fish & chips.

Poco Locos Restaurang & Bar webbplats Länk till annan webbplats.

Restaurang Solstickan, Mellbystrand

På Kustvägen 152 i Mellbystrand hittar du Restaurang Solstickan, som serverar både lunch och á la carte. De erbjuder en meny med stor variation med alltifrån entrecote, lax och pasta till olika asiatiska rätter.

Restaurang Solstickans webbplats Länk till annan webbplats.

Sjöhästen café & restaurang, Mellbystrand

Inne på Mellby Center i Mellbystrand hittar du Sjöhästen café & restaurang. De har öppet varje dag och erbjuder flera olika sorters rätter att välja på, bland annat dagens rätt och rykande färsk pizza direkt från ugnen.

Sjöhästen café & restaurang webbplats Länk till annan webbplats.

Strandhotellet, Mellbystrand

Strandhotellet är den anrika restaurangen där mat möter upplevelser som tillsammans blir ett. Här kan du äta vällagad mat med inspiration från världens alla kök, och du hittar restaurangen på Kustvägen 39 i Mellbystrand.

Strandhotellets webbplats Länk till annan webbplats.

Strandpensionatet, Skummeslövsstrand

På Stora Strandvägen 3 i Skummeslövsstrand, ett stenkast från havet, hittar du Strandpensionatet. Här kan du njuta av lunch och á la carte eller bara ta ett glas på uteserveringen.

Måltid från restaurang

Landsbygden

Ahlamossens Vilthägn, Ahla

Ahlamossens Vilthägn är en gemytlig viltrestaurang på landsbygden, på adress Ahla 133 i Laholm. Här sitter du i det fria i underbar natur och njuter av en högklassig viltmeny mitt i hjorthägnet.

Ahla Mossens Vilthägns webbplats Länk till annan webbplats.

Don Donna, Våxtorp

På Bygatan 3 i Våxtorp hittar du restaurangen och pizzerian Don Donna. De serverar både dagens lunch och erbjuder en stor meny som bland annat innehåller pizza, hamburgare, kebab, langos, plankstek och fish & chips.

Don Donnas webbplats Länk till annan webbplats.

Gamla stationen Pizzeria & Grill, Veinge

Gamla stationen Pizzeria & Grill hittar du på Stationsplan 1 i Veinge. Deras meny består av pizza, kebab, hamburgare och sallader.

Gamla stationen Pizzeria & Grill på Facebook Länk till annan webbplats.

Gästgivaregården, Hishult

På Markarydsvägen 10 i Hishult hittar du Gästgivaregården, ett café och en restaurang med god mat och dryck. Ät här antingen i samband med ditt besök på Konsthallen eller utan att betala entré till utställningarna och skulpturparken.

Gästgivaregårdens webbplats Länk till annan webbplats.

Hotell Freden, Knäred

Hotell Freden ligger på Otterdalsvägen 2, i hjärtat av Knäred, och i deras restaurang kan du njuta av dagens lunch.

Hotell Freden på Facebook Länk till annan webbplats.

Hotell & SPA Lögnäs Gård, Lögnäs

Hotell & SPA Lögnäs Gård serverar lokalproducerad mat lagad med kärlek i sin restaurang och vinterträdgård. Här kan du njuta av vällagad mat från tidig morgon till sen kväll. Du hittar deras lokaler på Lögnäsvägen 62.

Hotell & SPA Lögnäs Gårds webbplats Länk till annan webbplats.

Knäreds Pizzeria, Knäred

Knäreds Pizzeria ligger på Prästgårdsvägen 5, och på deras meny hittar du pizza, hamburgare, kebab, sallader och ett antal á la carte-rätter.

Knäreds Pizzerias webbplats Länk till annan webbplats.

Laholms Golfkrog, Våxtorp

På Laholms Golfklubb ligger restaurangen Laholms Golfkrog, och här kan du njuta av god mat och dryck även om du inte spelar golf.

Laholms Golfklubb på Facebook Länk till annan webbplats.

Rasta, Snapparp

Vid E6 utanför Laholm hittar du restaurangen Rasta Snapparp, ett passande alternativ att äta på när du är på väg någonstans – särskilt om du kommer söderifrån och ska norrut. Här serveras dagens lunch och en á la carte-meny.

Rastas webbplats Länk till annan webbplats.

Sibylla, Vallberga

På Lögnäsvägen 1 ligger Sibylla Vallberga – ett klassiskt Sibyllakök som serverar hemlagat potatismos, korv, hamburgare, kebab, sallad och husmanskost.

Sibylla Vallberga på Facebook Länk till annan webbplats.

Skogaby Golfkrog, Skogaby

På Skogaby Golfkrog, som ligger på Skogaby Golfklubb, kan du njuta av dagens lunch eller helgmeny oavsett om du spelar golf eller inte.

Skogaby Golfkrogs webbplats Länk till annan webbplats.

Skottorps Pizzeria, Skottorp

Skottorps Pizzeria hittar du på Strandvägen 33 B i Skottorp, och här kan du bland annat beställa pizza, kebab, langos, hamburgare och sallad.

Skottorps Pizzerias webbplats Länk till annan webbplats.

Ulvereds hjorthägn, Ulvered

Ulvereds hjorthägn ligger ute på den mysiga landsbygden i Ulvered, och det är en viltrestaurang där du får känna närheten till både djur och natur. Personalen berättar gärna mer om hjortarna i hägnet som du ser från restaurangen.

Ulvereds hjorthägns webbplats Länk till annan webbplats.

Vallåsens Värdshus, Våxtorp

Vallåsens Värdshus, som du hittar på Rössjöholmsvägen 20 i Våxtorp, har ett koncept som de kallar för "mumshelger" – och vid utvalda datum serverar restaurangen en säsongsbaserad, njutbar och kreativ middag.

Vallåsens Värdshus webbplats Länk till annan webbplats.

Våxtorps Pizzeria, Våxtorp

På Bygatan 13 hittar du Våxtorps Pizzeria, och de satsar på kvalitet i sin meny som består av bland annat pizza, hamburgare, falafel, kebab och sallader.

Våxtorps Pizzerias webbplats Länk till annan webbplats.

Örelids Restaurang Pizzeria & Pub, Laholm

Örelids Restaurang Pizzeria & Pub ligger på Örtvägen 1 i Laholm, och hos dem så kan du njuta av både pizza och en á la carte-meny.

Örelids Restaurang Pizzeria & Pub på Facebook Länk till annan webbplats.

Måltid från restaurang

Publicerad:  |  Senast uppdaterad:

Innehåll på sidan