Stadsbiblioteket i Laholm

Välkommen till Stadsbiblioteket

Stadsbiblioteket ligger i Stadshuset och är öppet måndag–lördag. Här kan du låna böcker, ljudböcker, tidskrifter m.m. Du kan även hyra film, faxa, kopiera, använda dator eller koppla upp dig på det trådlösa nätverket. Bibliotekspersonalen ger dig gärna boktips eller hjälper till med informationssökning. Biblioteket har en trevlig kafé- och tidskriftsavdelning, där du kan ta en fika och sitta och läsa. Ibland har vi utställningar samt evenemang för såväl barn som vuxna.

Bokbussen

Bokbussen är den mobila biblioteksfilialen med ett 80-tal hållplatser och hela kommunen som arbetsfält. På Bokbussen kan du låna romaner, facklitteratur, ljudböcker, tidskrifter, barnböcker, cd-skivor med sagor och musik för barn samt hyra dvd-filmer. Böcker som inte finns med vid ditt besök, kan du beställa antingen direkt på bussen eller per telefon eller e-post. Dessutom förmedlar vi gärna lån från andra bibliotek.

För upplysningar om hållplatstider, ring 0430-151 51,151 50 eller till Bokbussen: 070-208 41 60. Saknar du en bokbusshållplats där du bor? Hör av dig till oss på bussen, så ska vi se vad vi kan göra.

 

Kontakt

Humlegången 6
0430-151 50, 151 51
www.laholm.se/bibliotek

Sökresultat: