Mellby kliniken AB

Mellbykliniken är ett mycket väletablerat företag i Mellbystrand. Vi har arbetat med hälsa, förebyggande friskvård och skönhet sedan 2003 under namnet Kerstin Hälsokälla. 2017 ombildades den enskilda firman till Mellby Kliniken AB i samband med att verksamheten skaffade större lokaler och fler medarbetare.

Mellbykliniken erbjuder idag följande behandlingar: Massage, smärtbehandling, fotbehandling, ansiktsbehandling, fettreducering, hårborttagning, borttagning av tatuering och samtalsterapi. Här finns även läkare att tillgå i de olika behandlingarna om så behövs. Vi säljer också kosttillskott av Cambridge Kuren, Holistics, Herbaplus Glucoboss, Alpha Plus och Orgaics By Sara.

Mellbykliniken är också en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur för kliniker och salonger. Mellbykliniken är en av de som leder utvecklingen av estetisk apparatur och har alltid den allra senaste och bästa tekniken. Läs mer på www.mellbykliniken.se gällande lasermaskiner, vakuum, ultraljud, RF, hudanalys och fotvårdsutrustning. Vi har även en försäljningsgrupp med utbildning för maskiner samt support och maskinservice.

KONTAKT:

Rombergs Väg 14C

31260 Mellbystrand

Tel: 0734-39 30 11

Sökresultat: