Lögnäs Gård - Restaurang, konferens & fester

Lanthotell Lögnäs Gård – Spa & hälsa, Konferens, Fest & bröllop, Barnens Lögnäs

Välkomna till restaurangen som är vår ombyggda loge. Här har vi också en ny vinterträdgård där ni kan sitta och äta och umgås. Vi har plats för drygt 100 personer. Här serverar vi frukostbuffé, lunchbuffé, 3-rätters middagar eller från vår lilla meny.

Det finns många tillfällen att fira och ni är hjärtligt välkomna till oss. Vi vill gärna vara med och göra er dag  speciell och minnesvärd. Det kan vara dop, konfirmation, studenten, födelsedagar, avtackningar, minnesstunder m.m.

Konferens: Vi har erfarenheten och möjlighet att ta emot grupper på ca 120 personer. Förutom alla de naturliga mötesplatserna i vår stora trädgård har vi 7 ljusa konferensrum, alla i lantlig stil med synliga bjälkar i tak och väggar. Stora fönsterpartier med vacker utsikt över de böljande åkrarna och med Hallandsås i fonden.

Ni kan konferera halvdag, heldag eller flera dagar, givetvis med den pension ni önskar. Vi kan erbjuda boende i 34 st personligt och lantligt inredda rum, spa-avdelning, aktiviteter, god mat och dryck med 3-rätters menyer, bufféer och fullständiga rättigheter.

Vi har öppet alla dagar och med djur, natur, arbete, fritid och familj förenade i Lögnäs Gård finns vi alltid här för dig! En lantlig idyll med det lilla extra…

KONTAKT:

Lögnäs 62

31296 Laholm

Tel: 0430-230 76

Sökresultat: