Laholms Stadshotell

Alldeles intill det glittrande vattnet i Lagan ligger Laholms Stadshotell. Anorna från 1800-talet går inte att ta miste på i den fantastiska arkitekturen. Välbevarade omgivningar med vackra hus i smala gränder och ett omgivande öppet landskap med vidsträckta åkrar är en upplevelse bara i sig.

På Laholms Stadshotell hedrar vi huset genom att låta de olika decennierna sedan hotellet öppnades år 1882 sätta sin prägel på rummens design. Hotellets arton rum är renoverade och unikt designade utifrån varje årtionde från 1880-talet fram till idag. Långt ifrån allt i rummen är från det årtionde det representerar, men vår ambition är att du som gäst skall få en känsla av årtiondet när du bor i rummet. Tidstypiska möbler, tapeter, gardiner, tavlor, böcker etc. bidrar till en unik hotellupplevelse och ger trivsamma ”nostalgikickar” till många. Bekvämligheterna är självklart moderna som nybyggda fräscha badrum, nya bekväma madrasser, TV och trådlöst internet i samtliga rum.

The Golden Pearl är Laholms egna brittiskinspirerade pub på Laholms stadshotell. Här njuter du av ett brett sortiment av olika drycker som du förväntar dig att hitta i en äkta pub. Maten är av yppersta kvalitet och avnjuts i en varm och ombonad miljö. Vår uteservering ligger på den bästa platsen med solsken från morgon till kväll, väderskyddad för att kunna vara öppen de flesta av årets dagar. The Golden Pearl är den självklara mötesplatsen för alla!

Varmt välkommen!

 

KONTAKT:

Hästtorget 3

31230 Laholm

Tel: 0430-128 30

Sökresultat: