Laholms Golfkrog

Laholms Golfklubb – en härlig totalupplevelse 

Laholms Golfklubb grundades 1964 och här råder fortfarande ett lugn, både på anläggningen och ute på banorna. På Laholms golfklubb finns allt du behöver för en fin golfupplevelse.

18-hålsbanan VALLEN är ritad av banarkitekten Jan Sederholm. Banan invigdes 1978 och ligger vackert inbäddad i lövskog runt Smedjeån som slingrar sig genom banan. Vallen är måttligt kuperad och är därför lätt att gå. Givmilda fairways gör det även lätt att hålla bollen i spel. Därför blir rondtiderna oftast korta också vid hög beläggning.

9-hålsbanan STEGAN stod klar 2003. Även här är Jan Sederholm banarkitekt. Stegan påminner om Vallen men är något mer kuperad och har vatten i spel vid åtta av dom ondulerade greenerna. Här gäller bollränna och det är sällan lång kö. Även Stegan har parkkaraktär och den gränsar vackert till Stegasjön.

Utöver två mycket bra banor i toppskick har Laholms GK en välsorterad golfshop, ett nytt övningsområde för chipp- och bunker-träning samt en träningsstudio där du kan få hjälp med bland annat svinganalys.

Passa också på att besöka klubbens krog, som vi driver i egen regi från säsongen 2015. Här serveras god husmanskost tillsammans med svalkande drycker, maten är lagad med kärlek och vi prioriterar närodlat och använder svenskt kött.

 

KONTAKT:

Laholms golfklubb, Vallen 15

31298 Våxtorp

Tel: 0430-30773

Sökresultat: