Fotbollsgolf på Våxtorps Camping & Stugby

Välkommen till oss på Våxtorps Camping och Stugby!

Koppla av och njut av livet i en lugn och lummig miljö. Hos oss bor du nära ekdungar och porlande vattendrag. I tidig gryning finns chans att se vilda djur som rådjur och älg. Under sommar och höst förgylls markerna av bär och svamp.

På campingområdet lockar våra dammar till fiske, flottfärder och bad, medan skogen frestar med kojbygge och trädklättring. Inom campingområdet finns natursköna promenadslingor, grillplatser, boulebana och fotbollsplan. Omgivningen bjuder på fina grusvägar för längre promenader och cykelturer.

Helårsöppen familjecamping 

Vi har 60 rymliga platser för husvagn och tält. För våra gäster finns servicehus med bland annat kök, tvättstuga, toalett, dusch och hemtrevlig samlingslokal med braskamin.

Stugby

Vår stugby är öppen året runt och består av sju vinterbonade självhushållsstugor. Samtliga stugor är rökfria.

Fotbollsgolf – kul för alla!

Hos oss kan du spela fotbollsgolf med familj och vänner. Det är en rolig och enkel aktivitet som lockar till många skratt. Fotbollsgolfbanan tar ca 1,5 timme att ta sig runt och utgörs av konstruerade och naturliga hinder anlagd i naturen, runt dammarna och upp i skogen för att avslutas på fotbollsplanen. Perfekt familjenöje eller aktivitet i samband med utflykter, svensexor eller möhippor. Vill ni kan ni avsluta rundan med grillning på någon av våra grillplatser.

Banan är öppen under vår och sommar.

På några minuters avstånd…

Våxtorps Camping & Stugby ligger nära både skog, strand, häftiga aktiviteter, trevliga gårdsbutiker och mysiga samhällen som Laholm och Båstad. Bara några kilometer bort hittar du bland annat vandringsleder på Hallandsåsen, Vallåsens Bike Park och fartfyllda aktiviteter på Kungsbygget.

Välkommen till oss!

 

KONTAKT:

Våxtorp

31298 Våxtorp

Tel: 0430-33129

Sökresultat: