Biograf Maxim

Biograf Maxim är den lilla mysiga biografen på Hästtorget i Laholm. Centralt belägen och nära till parkering. Biografen har funnits i Laholm sedan 1936, och har renoverats varsamt genom åren.

Här sitter du skönt i salongens 152 stolar. Salongen är uppdelad i två sektioner á 5 rader vardera med en mittgång emellan. Rad 6 har därför extra gott om benutrymme. Även rad 10, som är salongens bakersta rad, har extra gott om benutrymme. I den bakre sektionen är ryggstöden högre för extra komfort. Här sitter man som en kung! De nya stolarna monterades i mars 2019.

De tygbeklädda sammetsväggarna gör akustiken i salongen fantastisk, vilket ger ett bioljud i världsklass. Tillsammans med den 10 m breda duken och den digitala 4K-projektorn får du den ultimata bioupplevelsen!

Biograf Maxim är det självklara valet för upplevelse av kultur. Här visas inte bara premiärfilmer varje vecka, utan också live på bio så som opera och konst. För filmfantasten finns Filmklubben Biologerna som visar enastående filmer 7 gånger per termin, och som i dag har över 300 medlemmar. Vi erbjuder också specialvisningar så som Frukostbio, Lunchbio och Gourmetbio, där du under filmen intar din frukost, lunch eller gourmettallrik medan du njuter av en fantastisk film under utvalda föreställningar.

Vår kiosk erbjuder ett stort utbud av traditionellt biogodis, snacks, dricka och såklart ny-poppade varma popcorn!

Biografen går också att boka för barnkalas och andra privata tillställningar, samt för konferenser och andra evenemang. Välkomna med er bokningsförfrågan!

Salongen är tillgänglighetsanpassad och utrustad med hörslinga.

 

KONTAKT:

Hästtorget 7

312 30 Laholm

Tel:  010 - 199 86 01

Sökresultat: