Ahlamossens Vilthägn

På den syd halländska landsbygden ligger gemytliga Ahla mossens vilthägn. I den natursköna oasen bara 3 km från Laholm har Jonas och Vivianne och barnen Tage och Ellen lagt hela sina hjärtan och själ för att skapa varm och trivsam mötesplats.

Här sitter du i det fria i en underbar natur och med en högklassig viltmeny mitt i hjorthägnet. Dofterna från utomhusköket blandas med  nyfikna hjortar i hägnet som stilla strosar förbi . I den rustika viltrestaurangen får du tid för familjen eller kompisgänget att varva ner och njuta av den vackra utsikten över hägnet och intilliggande sjön. Och självklart den goda maten.

I gårdsbutiken säljs våra egna råvaror tillsammans med varor från våra grannar runt om oss. Mer närodlat än så blir det inte. I våra frysar hittar ni frysta styckdetaljer av kronhjort och dovhjort från vårt eget hägn samt mufflon, älg, vildsvin, rådjur och småvilt från jägare i närområdet efter säsong.

Det finns även olika delikatesser från korv till rökt kött av olika djurslag. Riktig mat för alla kök, enkelt att tillaga och både gott och nyttigt att äta.

Kliv in så hjälper vi dig att hitta rätt eller skickar med dig ett recept passande för de råvaror du vill testa.

Öppettider hittar ni på vår hemsida.

 

KONTAKT:

Ahla 133

31293 Laholm

Tel: 070-5436451

Sökresultat: