Upplev julen i Laholm

Advent och julen står för dörren och i Laholm hittar du allt inför ditt julbestyr och -firande. Besök unika butiker ute på landsbygden eller i vår gamla charmiga stadskärna och hitta personliga julklappar till både stora och små. Besök någon av kommunens alla julskyltningar och julmarknader för att komma i rätt stämning. Handla lokalt producerade mathantverk och julklappar i några av alla våra gårdsbutiker. Passa även på att besöka våra krögare för att uppleva ett äkta halländskt julbord med alla lokala delikatesser. Julstämningen kommer garanterat att infinna sig efter ett besök i Laholm!

JULBORD

Grönkålen smakar väl ändå bäst på julen, eller har du någon annan favorit? De sydhalländska julborden erbjuder allt från vegetariska alternativ till lokala viltdelikatesser och traditionella rätter som köttbullar och Janssons frestelse i vackra och anrika miljöer. Smaka dig fram bland julens alla läckerheter på något av följande ställen:

– Strandhotellet
– Strandpensionatet 
– Lögnäs gård 
– Vallåsens värdshus 
– Rökeriet 
– Ulvered 
– Delihallen  
– Hishults gästis 

SHOPPA JULMATEN OCH DINA KLAPPAR LOKALT

När upplevde du en riktigt mysig shopping senast? Låt dig inspireras och ta del av Laholms lokala utbud av gårdsbutiker och shopping. Fyll på skafferiet inför julen med närproducerade halländska råvaror, delikatesser, hantverk och julklappar. Här finns något för alla! Vandra längs dekorerade gator och njut av pyntade skyltfönster med julstämning på hög nivå, för både stora och små.   

HÄR hittar du lista på butiker och gårdsbutiker.

JULMARKNADER

I Laholm hittar du många olika julmarknader och julskyltningar som får dig att komma i härlig stämning! Upplev allt från traditionell julskyltning och julmarknad i vår anrika stadskärna, till julmarknader med inslag av vikinga- och medeltid. Ta chansen att botanisera bland lokalproducerade hantverk och matvaror. Vilken julmarknad du än väljer att besöka så kommer julkänslan garanterat att infinna sig.  

HÄR hittar du alla julmarknader och julevenemang som tar plats i Laholms kommun. 

TA EN JULIG FIKAPAUS

När mörkret och kylan gör sig påmind kan det vara gott att ta en paus och värma både kropp och sinne på något av våra caféer och konditorier som fylls upp med lussebullar, knäck, bräck och annat gott. Lokala caféer och konditorier har vi listat HÄR.

Varmt välkommen att uppleva julen i Laholm ♥

Sökresultat: