Ko-safari & Gelato

Kvarnen i Kornhult och Stäme gård
11 jul–8 aug, 13.00

Torsdag 11/7, torsdag 18/7, torsdag 25/7, torsdag 1/8 samt torsdag 8/8.

kl 13-15, 14-16 eller 15-17, boka här: Ko-safari & Gelato - Tickster Länk till annan webbplats.

Gör dig redo för ett äventyr! Ett ko-safari på gården där Kvarnen i Kornhult får sin mjölk till deras omåttligt populära gelato. Har du testat? Om inte! Nu är det dags!

Ja, följ med till platsen där glassens resa startar. Hos Stäme Holstein får ni åka ut på safari i en stor safarivagn och får en inblick i hur det är att driva ett ekologiskt jordbruk med kor. Ni får möta korna såklart, men även alpackor, får och klappa kalvar. En riktigt mysig familjeutflykt med skit under naglarna och vinden i håret.

Efter ko-safarit åker ni i egen bil, vidare till Kvarnen i Kornhult. En bilresa på ca 15 minuter. Här väntas gelato som är tillverkad på mjölken från korna som betar i de stora hagarna ni just mött och smaksatt med sommarens goda bär. Fika, ät glass och mys i den vackra trädgården. Här är det skönt att bara vara.

För att säkerställa att er upplevelse blir så bra som möjligt så har vi samlat några viktiga saker som är att veta:

Bokning: Bokningen måste göras senast kl 20.00 dagen före ert KO-SAFARIT. Det ger oss tid att förbereda ert besök och all gelato. Bokning sker via länken längre ner.

Återbetalning: Köpt biljett återbetalas inte men det går bra att lämna över den till vänner om du inte kan delta själv.

Gårdsbesök: På gården är det djurens hem och trygga miljö. Vi visar dem respekt och hänsyn. Vill du vara med och mata djuren innan KO-SAFARIT börjar - kom 30 minuter innan. Priset är 10 kr för en liten påse foder. Det går inte att mata djuren efter KO- SAFARIT. Efter KOSAFARIT kör ni direkt till Kvarnen i Kornhult för att äta glass som är producerad från kornas goda mjölk.

Kossans snabba gelto-kö: Hos Kvarnen i Kornhult får ni som varit på KO-SAFARI stå i Kossans snabba gelato-kö. Här får ni er glass i två smaker – vi har valt våra allra bästa. Om du vill köpa mer gelato eller andra läckerheter att ta med hem kommer detta också att finnas till försäljning under samma villkor och samma kö som de övriga gästerna.

Vägbeskrivning: Knappa in ”Stäme 769, 312 94 Laholm” i din GPS så kommer du till Stäme. Knappa sedan in ”KORNHULTSVÄGEN 24, 312 53 Hishult” så kommer du till Kvarnen i Kornhult. Det är ca 10 minuter bilfärd mellan Stäme och Kvarnen. Fortsätt bara rakt fram och sväng en gång vid ICA i Hishult. Vi bifogar en QR-kod till vägbeskrivningen så att du enkelt kan hitta vägen.

Pris: Det är max 40 personer per KO-SAFARI och priset är 169 sek/gäst. Barn 0–3 år: gratis.

Varmt välkommen ska ni vara till oss, livet på landet och ett KOSAFARi ni sent ska glömma! /Stäme Gård och Kvarnen Kornhult!
Om du har ytterligare frågor eller behöver hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss.

 

Läs mer och köp biljetter via webblänken: Ko-safari & Gelato - Tickster Länk till annan webbplats.

Adress och kontaktuppgifter

Adress: Stäme 769, 312 94 Laholm och Kornhultsvägen 24, 312 53 Hishult
Kontaktuppgifter: kvarnen.kornhult@hotmail.com

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Publicerad: | Senast uppdaterad: