KARTA

STÄNG KARTAN

IKONER

BOKA NU!

CYKLA LAHOLM RUNT!

Det finns så mycket vackert att upptäcka i Laholm från cykelsadeln. Välj en led nära havet och känn de salta vindarna – här finns 12 km sandstrand med många trevliga restauranger och boendealternativ, vissa med en hänförande utsikt över havet.

Den 6 juni 2015 invigdes Kattegattleden som blev den första leden i Sverige att skyltas som nationell turistcykelled. Kattegattleden är 37 mil lång – näst intill bilfri – och har ett unikt och havsnära läge. Cykelleden går från Helsingborg i söder till Göteborg i norr.

Föredrar du inlandet eller höjderna på Hallandsås finns här bra cykelleder bland trolska skogar och vackra insjöar. Den mer äventyrslystne beger sig till Hallandsåsens sluttningar på en mountainbike och utforskar den magiska naturen med strålande utsikt från hög höjd. Boende och en bit mat kan du hitta på ett flertal ställen där lugnet och stillheten är slående - perfekt för en stressad själ.

Mindre cykelvägar finns också mellan Laholms stad, Skottorp, Vallberga, Veinge och Ränneslöv. Kontakta turistbyrån för mer information!