KARTA

STÄNG KARTAN

IKONER

Bra Boende

Lögnäs Gård – Lanthotell, B&B eller självhushåll

Lanthotell Lögnäs Gård - Spa & hälsa, Konferens, Fest & bröllop, Barnens Lögnäs

Marias Camping / Bengts Stugby

Marias Camping och Bengts Stugby i norra Mellbystrand är västkustens pärla för camping- och stuggäster från när och fjärran.

Mellbystrand Vandrarhem & Stugor (Solstickan)

Solstickan erbjuder ett mysigt och familjärt boende med 109 bäddar sammanlagt, på vandrarhem eller i stuga. Solstickan ligger fint och har en barnvänlig miljö med gräsmattor och lekplats, bara 150 meter från havet och Sveriges längsta sandstrand. 

Skogaby Golfklubb

Den brukar kallas för en ”dold pärla”, insprängd i Sveriges kanske bästa golf-region. Skogaby GK utgör en varierande utmaning som ställer ditt spel på prov och är i ständigt gott skick.

Våxtorps Camping & Stugby

Välkommen till oss på Våxtorps Camping och Stugby!

Hotell Freden

Hotell Freden det lilla hotellet mitt i hjärtat av Knäred och med närhet till naturen, cykelleder, vandringsleder, fiske mm. Vi kan erbjuda boende, café, catering, konferens, restaurang, festbokningar, pub- & musikkvällar. 

Kvarnen i Kornhult

På Kvarnen har man under sommaren möjlighet att delta i våra många roliga aktiviteter. I den gamla kvarnbyggnaden öppnar vi varje sommar dörrarna till vår restaurang och café, där det dessutom kommer vara livemusik, workshopar för barn, butik, loppis och galleri. Allt detta mitt i den vackra svenska naturen. Som om det inte var nog med detta har vi också bed and breakfast öppet för bokningar året runt.

Lagadals Gård

Lagadals Gård ligger mitt i Laholms kommun vid Lagan ca 1 mil öster om Laholms stad. Här finns tre stugor som ni kan hyra året om. Stugorna ligger enskilt med skog och betesmarker utanför knuten. Sommartid går kor med kalvar i hagarna. Vid gården kan ni hyra kanot, roddbåt och köpa fiskekort. Lagan och Hjörneredssjöarna bildar ett vattensystem som ger möjlighet till fantastiska båt- och kanot-turer. Området är ett av Laholm kommuns vackraste friluftsområden.

Laholms Stadshotell

Alldeles intill det glittrande vattnet i Lagan ligger Laholms Stadshotell. Anorna från 1800-talet går inte att ta miste på i den fantastiska arkitekturen. Välbevarade omgivningar med vackra hus i smala gränder och ett omgivande öppet landskap med vidsträckta åkrar är en upplevelse bara i sig.

Lanthotellet i Hishult

Hjärtligt välkomna till vårt mysiga lanthotell mitt ute i naturen med tillgång till öronbedövande tystnad. Vi erbjuder tre nybyggda dubbelrum med egna badrum. Hundar är också välkomna! 

Lilla Tjärby Livs & Camping

Lilla Tjärby Livs & Camping ligger i Lilla Tjärby mellan Laholm och Halmstad. Vi säljer fiskekort till Lagan, byter gasol och säljer en del tillbehör för hembryggning. I vår butik hittar du också frukt, tobak, veckotidningar, dagstidningar, mejeriprodukter, bröd, nybakta frallor, pålägg och mycket annat. Vi har även tre släpvagnssorter och en hästtransport till uthyrning. På campingen intill affären finns femton campingplatser - hit är du välkommen med tält, husvagn eller husbil. För frågor och bokningar, kontakta oss på 0430-143 90.

Sjöareds Nya Gästis

I de halländska skogarna, vid gränsen mot Småland, finns Sjöareds Nya Gästis, ert boende på landet!

STF Laholms Vandrarhem

Vandrarhemmet är ett mycket populärt och prisvärt konferens- och lägercentrum med perfekta förutsättningar, bra boende, god mat – allt till förmånligt pris. På bekvämt gångavstånd från vandrarhemmet finns ett rikt utbud av natur, kultur, fritid och sportaktiviteter – ett utbud som tillgodoser alla intressen. Här finns staden, stranden, havet, fisket, slätten, skogen, servicen, närheten till kontinenten och till olika slags kommunikationer. Laholm, ”pärlan vid Lagan” ligger geografiskt bra till på västkusten i Hallands län.

STF Vallåsens Värdshus

För länge sedan var Vallåsens Värdshus/vandrarhem en jaktvilla – en plats för friluftsliv och avkoppling. Nu fyller vi samma funktion för både skidåkare, cyklister, golfare, vandrare och livsnjutare. Alla rum ligger på markplan med fönster mot naturen. Här finns härliga utomhusytor i skogsmiljö och ett stort sällskapsrum inrett med skandinaviska design-klassiker.

Strandpensionatet

Hotell Strandpensionatet är ett nybyggt modernt hotell i hjärtat av Skummeslövsstrand och är det självklara valet om man vill gå ut och äta god mat med hög kvalitet. Vi har totalt 12 nya rum varav 8 rum ligger mot havet. Rummen är ljusa, fräscha och rymliga med en personlig inredning och alla andas lugn, harmoni och trivsel.

Stugsommar

Boka din drömstuga via oss på Stugsommar, vi förmedlar allt från små charmiga stugor till lyxiga sommarhus med pool.

Säbyholms Gård B&B

Säbyholms Gård är en herrgård med anor från 1800-talet. Vi vill ta tillvara och utveckla den unika miljö som finns här och ge dig som besökare möjlighet att njuta av trädgården, naturen och lugnet. Med frisk luft och natur in på knutarna är det lätt att koppla av. 

Vallens Säteri Gårdshotell

Vallens Säteri, med anor från 1300-talet, ligger vid den gamla härvägen mellan Rössjöholm i Skåne och Laholm i Halland. Magasinet, säteriets äldsta byggnad, kan hyras till fest, bröllop, konferens och utställning.